cadavre in Londra

Tragedie la Londra: zeci de cadavre au fost găsite în stare de descompunere

De la începutul blocajului, zeci de persoane în vârstă, cu dizabilități și persoane vulnerabile au murit singure în locuințele lor din Londra din cauza coronavirusului sau a altor boli. Cadavrele acestor persoane au fost găsite și la două săptămâni de la deces.  Tragedia singurătății  în timpul izolării a fost povestită de Guardian, care scrie că este vorba de zeci de cazuri. „Mulți oameni au fost găsiți fără viață și la două săptămâni de la deces” , a declarat patologul Mike Osborne, președinte al comisiei Royal College of Pathologists privind investigarea cauzelor morții.

„Am văzut multe dintre aceste cazuri, cu cadavre în stare avansată de descompunere, unde am făcut teste Covid-19 post-mortem „, a spus el.

Proteste în SUA: o mașină a intrat în plin în demonstranți trăgând mai multe focuri de armă | Video

Aproximativ 700 de oameni au murit singuri în casele din Londra în lunile martie, aprilie și mai. Momentan nu există date despre câte persoane trăiau singure.   Cu toate acestea, medicii generaliști vorbesc despre zeci de oameni care și-au petrecut  singuri carantina și au murit de covid-19 sau din alte cauze și poate pentru că le era frică să nu se infecteze dacă merg la camera de urgență. Autoritățile au fost avertizate de vecini, rude îndepărtate sau de aceiași medici de familie care nu mai aveau știri despre pacienții lor.

Dar de multe ori raportul venea cu mute zile târziu după moarte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com