hot de slapi

Un fetișist a furat 126 de perechi de șlapi folosiți: „Aveam nevoie de ele în raporturile intime”

„I-am furat pentru pentru a face sex ”. Aceasta este justificarea incredibilă a unui tânăr , evident cu impulsuri fetișiste , care a fost arestat de poliție după ce a furat 126 de perechi de șlapi, majoritatea  de la vecini. S-a întâmplat la Nonthaburi, în Thailanda : Theerapat Klaiya  în vârstă de 24 de ani a fost surprins de telecamerele de supraveghere în timp ce a intrat pe furiș în casa unui vecin.

Poliția a început să-l urmărească descoperind că tânărul avea în casă o adevărată colecție de șlapi , de diferite culori și toate bine conservate.

Jenat, tânărul  a recunoscut că șlapii i-a furat în ultimii doi ani  mărturisindu-și totodată „dragostea” de ei: „Îmi place să-i port, dar și să le îndrăgesc, să le sărut și să fac sex cu ei ”. Să facă sex cu șlapii, sigur înseamnă că le-a folosit pentru a se masturba  (dar probabil este o explicație inutilă).

Covid, studiu: „Până în august în SUA vor fi 145.728 de morți „

Acest episod a fost povestit și de Metro.co.uk. Poliția locală, înainte de a încerca să înapoieze șlapii  proprietarilor lor de drept, a expus „colecția” bărbatului în timpul unei conferințe de presă. Tânărul arestat ar fi o mi veche cunoștință a poliției. Se pare că el nu ar fui furat șlapi doar în cartierul său ci și în alte zone ale orașului.

„El și-a recunoscut  vina, în momentul în care este reținut la secția de poliție. Judecătorii vor decide dacă îi va impune o pedeapsă administrativă sau îl vor trimite la proces”, a explicat agentul de poliție Ekkaphop Prasitwattanachai potrivit presei locale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com