mama din Nigeria cu 17 copii

În Nigeria, o mamă a 13 copii a născut cvadrupleți: povestea incredibilă

Hauwa’u Sulaiman este o mamă în vârstă de 34 de ani, originară din Nigeria , cu o poveste foarte specială: în ciuda vârstei fragede, este mama a 17 copii , dintre care 4 gemeni născuți în urmă cu câteva zile. Pe 5 iunie, de fapt, Hauwa’u Sulaiman a născut ultimii ei patru copii iar povestea ei a făcut înconjurul lumii.  Mai multe prese locale au spus povestea „super mamei” care trăiește în statul nigerian Kaduna iar pe web există și o fotografie foarte tandră a ultimilor patru sosiți și a mamei.

Din păcate, conform rapoartelor unor ziare locale, singurul băiețel dintre cei patru bebeluși nu ar fi supraviețuit, în timp ce cele trei surori ale sale mici sunt toate bine. Femeia i-a născut cei 4 gemeni de la Spitalul General Gambo Sawaba din orașul Zaria, iar apoi, împreună cu copiii, au fost transferați într-o altă unitate, Ahmadu Bello University Teaching Hospital, pentru a primi mai multe îngrijiri.

Un bărbat negru, o fetiță de 8 ani și un elefant: 3 națiuni, 3 povești, 1 vinovat: cruzimea umană

Ceea ce este surprinzător, din povestea incredibilă a lui Hauwa’u Sulaiman, este nu numai numărul de copii, ci și acela al multi-gemenilor: cinci. De două ori femeia a avut tripleți , de două ori a născut  gemeni, apoi a avut trei nașteri a câte un copil  și în sfârșit ultima naștere cu cvadrupleți. Un cadou moștenit cu siguranță de la mamă: și ea a născut de trei ori gemeni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com