plictiseala la locul de munca

Plictiseala la locul de muncă se plătește! Un tribunal a decis o despăgubire milionară pentru plictiseala la locul de muncă

O compensație de 50.000 de euro a fost stabilită celor care se plictisesc la muncă. Judecătorii au recunoscut plictiseala ca un sindrom. Povestea unui angajat care a fost despăgubit pentru daune de către firma unde lucra. Francezul Frédéric Desnard, și-a dus compania  în instanță pentru a pretinde despăgubiri pentru că se plictisea la locul de muncă.

Suma, 50.000 de euro , trebuia să fie o compensație corectă pentru că se plictisea la muncă, deoarece șefii săi nu-i dădeau nimic de făcut. Pentru prima dată în istorie, judecătorii au recunoscut starea lui Federic ca „“sindrom bore-out”” , spre deosebire de burnout , care este criza nervoasă datorată muncii excesive.

Un hotel din Germania refuză accesul persoanelor de peste 130 kg

Curtea de Apel din Paris a pronunțat sentința: plictiseala este o formă de hărțuire morală și prin urmare, merită să fie compensată.

Cei care se plictisesc de muncă suferă de acest sindrom, deoarece nu li se încredințează sarcini sau  sunt chemați să facă ceea ce nu este de meseria lor. Lipsa de stimuli l-a împins pe francez la marginea prăpastiei, provocându-i și o criză epileptică în timp ce conducea .

Desnard a fost concediat timp de 7 luni după o absență îndelungată. Pe lângă despăgubiri, instanța din Paris a decis că toate companiile au obligația de a se asigura că angajații lor nu se plictisesc prea mult la locul de muncă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com