un catel isi asteapta stapanul care s-a sinucis

Un cățel își așteaptă stăpânul de câteva zile pe podul unde acesta s-a sinucis

Este o poveste tristă care vine de la Wuhan. După tristele rapoarte din orașul chinez cel mai afectat de coronavirus, iată o nouă poveste dramatică. Pe 30 mai, un bărbat s-a sinucis, dar câinele își așteaptă stăpânul timp de patru zile pe pod. Povestea emoționantă a fost relatată în ziarele locale.

Un veteran de război pe patul de moarte își întâlnește cățelul iubit înainte de a muri

La începutul lunii iunie, a fost găsit un câine pe podul Yangtze, unul dintre podurile din orașul Wuhan. A fost găsit un trecător pe nume Xu, care a distribuit apoi fotografiile pe rețelele de socializare. Animalul era subnutrit și slăbit dar nu-și lua ochii de la pod. Xu a încercat să ia câinele cu el și să-i ofere o casă nouă, apoi a descoperit adevărul trist. Unii muncitori care se aflau într-un șantier din apropiere au relatat povestea bărbatului care la sfârșitul lunii mai, s-a sinucis de pe pod. Xu și-a dat astfel seama că micuțul câine își aștepta în zadar întoarcerea stăpânului său.

Potrivit Daily Chutian Metropolis, Xu a povestit că micuțul prieten fidel nu a acceptat nici apă și nici mâncare. Poveatea tristă a ajuns și la urechile lui Du Fan, directorul Asociației pentru Protecția Animalelor  din Wuhan, care a salvat câinele și încearcă să-i găsească o casă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com