hotel in Germania

Un hotel din Germania refuză accesul persoanelor de peste 130 kg

Un hotel din Germania a interzis intrarea persoanelor cu greutatea peste 130 kg.  În Saxonia Inferioară, un hotel din Cuxhaven , în nordul țării, a stabilit că cei care cântăresc peste 130 de kilograme nu pot intra . Dar nu numai: nici în hotel și nici pe plajă.  Motivul? Mobilierul hotelului nu poate suporta o greutate atât de mare.

Angelika Hargesheimer , operator hotelier al hotelului Beachhotel Salhenburg , a comentat că „scaunele de design de la parter sunt cele clasice. Când o persoană de peste 130 kg se așează, aceasta nu durează mult „. Aceeași „problemă” ar exista și cu paturile de hotel. Problema a apărut după ce un pat s-a rupt sub greutatea unei femei.  Persoana implicată în accident a dat în judecată hotelul.

Băiețelul de 7 ani care ar putea fi moștenitorul lui Einstein

În timp ce hotelul din Germania refuză accesul persoanelor obeze, în Bahamas există o structură dedicată în întregime persoanelor supraponderale. Dotată cu scaune mai late și paturi sanitare întărite, stațiunea oferă și clienților săi o plajă privată care se întinde pe aproximativ 10 km.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com