mesaj interzis pe usa unui bar

”Este interzis să atingi țâ..le ospătarei fără să te dezinfectezi” mesajul șoc al unui bar din Spania

”Este interzis să atingi țâ..le ospătarei fără să te dezinfectezi”, se citește la intrarea în Barul Saurum din Gijon. O inițiativă controversată de protecție împotriva Coronavirus, care a fost publicizată și pe profilurile sociale ale localului, declanșând indignarea multor utilizatori de web.

Scopul lor a fost să găsească o modalitate originală de a cere clienților să se dezinfecteze pe mâini  înainte de a intra, dar efectul a fost dezastruos. Un bar din Gijon, Spania, a ajuns în centrul unor controverse aprinse și acuzații de sexism pentru un mesaj al proprietarilor la intrarea în bar:

Mai multe asociații de tineret din Gijon și colective feministe și-au exprimat disprețul pentru mesaj: „Este rușinos – a declarat asociația„ Tinerele femei din Asturias ”- legitimarea este reciclarea violenței și hărțuirii sexuale sub formă de glume, mai mult într-un loc foarte popular de tineri „.

Un alt abuz împotriva popoarelor indigene: un ghid spiritual Maya a fost torturat și ars de viu

Dar sute și sute de comentarii indignate au ajuns și pe social media de la mulți utilizatori. Până la punctul în care proprietarii Bar Saurum au decis să-și ceară scuze pe contul lor de Instagram: „Ieri am făcut o greșeală foarte mare și de aceea vrem să ne cerem scuze”, au scris într-o postare, precizând și angajamentul lor în lupta împotriva violențelor,  xenofobiei și homofobiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com