divort

Cere divorțul la două zile după căsătorie: „Mireasa era de fapt un…bărbat”

Un divorț în timp record pentru un bărbat de 31 de ani care după ce s-a căsătorit, și-a dat seama că a fost înșelat: femeia cu care s- a căsătorit era de fapt… un bărbat .

Povestea incredibilă s-a întâmplat în Indonezia și potrivit publicației  IndoZone, Muh, un tânăr s-a căsătorit cu frumoasa Mita în vârstă de 25 de ani. Fără îndoială, graba și nerăbdarea de a deveni soția lui, l-a înșelat. Cei doi s-au întâlnit pe Facebook la începutul lunii mai: „Ne-am întâlnit pentru prima dată la o cafea, nu bănuiam nimic și începusem să mă îndrăgostesc, așa că am decis să ne căsătorim imediat”, spune bărbatul înșelat.

Nici măcar oaspeții invitați la nunta sărbătorită în orașul Kediri, nu bănuiseră nimic. Primele probleme au apărut în noaptea nunții, când Mita a refuzat să facă sex cu bărbatul cu care tocmai se căsătorise. Același scenariu a doua zi și tocmai în acel moment, nu este clar cum, Muh, în vârstă de 31 de ani, a descoperit că a fost înșelat dar ”frumoasa” Mita fugise deja încercând să se ascundă.

Surpriză într-un supermarket: dintr-un cofrag de ouă … a ieșit un pui! Video

Tânărul mire înșelat a mers la secția de poliție denunțând bărbatul pe care, fără să știe, l-a adus în fața altarului: numele său real este Adi și a fost deja oprit și arestat de poliție. Normal că cererea de divorț a fost inevitabilă….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com