spitale in India

Coronavirus, în India 500 de vagoane de tren au fost transformate în spitale

Din cauza exploziei infecțiilor cu coronavirus în New Delhi, India, autoritățile au decis să transforme 500 de vagoane feroviare în spitale, unde vor fi create 8 mii de paturi.

Măsura a fost decisă într-o întâlnire între ministrul indian de Interne, Amit Shah, și prim-ministrul guvernului local din New Delhi, Arvind Kejriwal. Curtea Supremă a solicitat o intervenție a autorităților, care se confruntă cu numeroasele cazuri de persoane respinse de spitale și crematorii care nu mai pot accepta cadavrele persoanelor decedate în urma coronavirusului.

Arhiepiscopul care dorește demisia Papei i-a scris lui Trump o scrisoare incredibilă

În New Delhi, unul dintre cele mai afectate orașe, au fost înregistrate 1.271 de decese și 38.958 de infecții, dintre care 2 mii în ultimele zile. Potrivit viceministrului din New Delhi, Manish Sisodia, până în iulie există riscul de a se ajunge la jumătate de milion de infecții.

Ministrul federal de interne a promis că va ajuta New Delhi cu aparate pulmonare și oxigen. Testele vor fi triplate și se vor face verificări ale persoanelor din casă în casă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com