un pui s-a nascut intr-un supermarket

Surpriză într-un supermarket: dintr-un cofrag de ouă … a ieșit un pui! Video

Proprietara unui supermarket din Thailanda a rămas fără cuvinte când, în timp ce aranja cofrajele de ouă, a văzut că dintr-un ou iese un pui. Khun Pukpik este proprietara unui magazin alimentar din Bangkok, Thailanda, care a filmat un fapt decisiv neobișnuit. În timp ce aranja marfa în magazinul său, a început să audă zgomote într-un cofrag de ouă care se mișcau și, deodată, a apărut un cioc mic. Un pui se născuse în magazin!

Femeia l-a ajutat pe pui să spargă oul complet pentru a ieși, apoi l-a pus imediat într-o cutie sigură și a decis să-l păstreze comentând:

În lipsă de muncitori stagionali, Marea Britanie se gândește să-i înlocuiască cu roboți, dar nu înainte de 2021

„Am fost surprinsă când am văzut că oul se mișcă în în cofrag . Cu toții suntem de acord și îl vom păstra ca animal de companie.  A fost foarte norocos, ar fi putut fi mâncat ca Balut „.

Balutul este un preparat popular din sud-estul Asiei, format dintr-un ou fiert, de obicei dintr-o rață, fertilizat și cu un embrion aproape dezvoltat în interior. Acestea sunt vândute în principal de vânzătorii stradali din sud-estul Asiei, în special Thailanda, Filipine, Cambodgia și Vietnam. Atunci, puiul a fost cu adevărat norocos !

Videoclipul nașterii neobișnuite a fost distribuit pe YouTube și a devenit imediat viral.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com