Trump are probleme de sanatate

Ce se întâmplă cu Trump? Are probleme să bea un pahar cu apă și că coboare o rampă / Video

Sâmbătă dimineață  la academia militară West Point, Donald Trump a ținut un discurs la ceremonia de final de curs a cadeților.

În timpul discursului , Trump s-a oprit și a luat un pahar cu apă cu mâna dreaptă apoi l-a dus aproape de gură, dar a avut nevoie de ajutorul mâinii stângi pentru a bea . Videoclipul a devenit viral pe net care au aprins cele mai înflăcărate dezbateri: „Este un semn al unei probleme neurologice persistente ”, a declarat Bandy Lee pe Twitter, un psihiatru de la Yale,  care a adăugat: „combinat cu alte semnale ar fi îngrijorător, atât de mult încât să necesită o verificare”.

Mai  mult, într-un alt videoclip tot în West Point, Trump coboară pe o rampă cu un pas lent și incert. Imediat utilizatorii rețelelor de socializare au început să vorbească despre asta, atât de mult încât președintele însuși a fost nevoit să nege suspiciunile cu privire la starea sa de sănătate într-un tweet: „Rampa era abruptă, fără balustradă și alunecoasă. Ultimul lucru pe care aș fi vrut să fac este să cad și să-i fac pe alții să se distreze pe seama mea”

Văduvul Florin Marin se apără de acuzațiile rudelor răposatului lui soț: ” Este un căutător de aur”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com