mama avea un calendar cu abuzurile fetei

Abuzată în familie de la vârsta de 12 ani: „Mama obișnuia să semneze în calendar zilele în care va fi violată”

Mama avea un calendar în care a raportat zilele în care fiica ei de 12 ani  trebuia să fie violată. Acesta este fundalul înfiorător care a apărut în timpul procesului într-un caz de abuz sexual care a avut loc într-o locuință din Italia provincia Liguria. Evenimentele au avut loc în urmă cu câțiva ani, dar ieri s-a hotărât o pedeapsă de zece ani de închisoare pentru mamă. Aceeași sentință a aprimit-o și partenerul femeii, un bărbat în vârstă de 40 de ani .  O pedeapsa mai mică de numai  4 ani pentru tatăl natural al minorei. Fetița căutase protecție în casa lui, dar și el o abuzase, relatează presa italiană.

 

Libia, cadavrul unei fetițe a fost găsit pe o plajă: este victima unui naufragiu

Evenimentele au început în urmă cu șapte ani, când victima avea doar doisprezece ani și a continuat până la împlinirea vârstei de 18 ani. Prima dată când fata a raportat violența a fost la spital, în Lavagna: „Locuiam cu mama mea iar logodnicul ei, în Spezzino, aveam 12 ani, când tatăl meu vitreg a început să mă abuzeze. Acuzațiile au fost  construite în urma pe mărturia fetei, considerată autentică și de încredere, în ciuda daunelor provocate psihicului din cauza abuzurilor.

Cei trei inculpați au solicitat un proces scurt, putând astfel conta pe o reducere de o treime din pedeapsă.  Au fost arestați în urmă cu aproximativ un an, dar astăzi sunt liberi în așteptarea confirmării sentințelor definitive.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com