litera M in palma

Liniile din palmă formează litera „M” ? Vezi ce se spune despre acestă persoană

Sunt foarte puțini cei care au acest „M” bine marcat în palma mâinii. Se spune că sunt oameni foarte speciali. Iată motivul.

Palmistica este o artă indiană străveche, ale cărei rădăcini vin din urmă cu mulți mii de ani. S-a născut din astrologie și s-a răspândit rapid în Asia și Europa, iar când Aristotel a luat cunoștință de această artă a devenit celebru și de Alexandru cel Mare. Regele macedonean l-a folosit de fapt pentru a judeca caracterul ofițerilor săi, așa cum era obișnuit să citească în palmă. Această practică l-a ajutat mai bine de 15 ani.

De atunci practica a suferit multe schimbări. Astăzi, majoritatea oamenilor o văd ca o pseudo-știință sau  că sunt doar superstiții. O mare parte din motivul pentru care oamenii sunt atât de sceptici este pentru că nu înțeleg cu adevărat această practică. Ei știu doar ce au auzit greșit în jur.  Milioane de oameni din întreaga lume privesc cu mare interes liniile imprimate în palmele mâinilor pentru a încerca să descopere destinul, personalitatea și caracterul.

S-a dezvăluit recent că cei care au litera „M” pe palmă ar putea fi persoane foarte speciale.

Această formă a liniilor este foarte rară, deoarece nu toți oamenii au un marcaj bine definit, iar despre cei care dețin acest „M” se spune că sunt persoane cu adevărat speciale, oameni cu intuiții deosebite și cu spirit antreprenorial. Conform acestei credințe, ei sunt binecuvântați cu noroc și au succes în carieră, deoarece au o motivație foarte puternică și o disciplină deosebită.

Rusia, au rupt labele unui pui de leu pentru a sta cuminte în fotografiile cu turiștii: Putin a deschis o anchetă penală

Mai mult, acești oameni reușesc să descopere minciuni și înșelăciuni. Din acest motiv nu pot fi înșelați cu ușurință. Acest sentiment al intuiției este adesea mai puternic la femei.

Conform tradiției populare, mulți oameni celebri din trecut, inclusiv profeți și mari lideri, au avut acest semn pe palma lor. Desigur, acestea sunt credințe și nu exista nicio dovadă  , dar este cu adevărat interesant. Nu crezi?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com