asistenta trasa de par de agenti

Protestul medicilor și asistentelor la Paris: momentul în care o asistentă este trasă de păr de agenți / Video

După Italia, este rândul Franței : la Paris au început protestele medicilor și asistentelor . În timp ce Macron relaxează toate restricțiile, angajații din domeniul sănătății franceze solicită mai multă recunoaștere, o salarizare mai bună și mai multe investiții în sănătatea publică. Deși sistemul spitalicesc al țării este considerat printre cele mai bune din lume, acesta s-a străduit să gestioneze urgența coronavirusului care a provocat până în prezent 30.000 de victime în Franța.  Pe lângă grenadele lacrimogene au fost incendiate și câteva baricade. În acel moment protestul a degenerat. Pe web s-au iscat  controverse cu privire la videoclipul în care o asistentă într-un halat alb este aruncată la pământ și târâtă pe jos de păr. Fiica eia publicat videoclipul pe social media, raportând incidentul.

Videoclipul arestului violent al asistentei a obținut deja două milioane de vizualizări pe rețelele de socializare . Imaginile îi arată pe agenții  blochează o femeie pe pământ, apoi o trag violent de păr.

Virus killer într-un spital din Italia, 3 sugari au murit, alți 12 infectați: spitalul închide secția de maternitate

Pe Twitter, fiica a scris: „Această femeie este mama mea. Are 50 de ani este o asistentă medicală și timp de trei luni a lucrat între 12 și 14 ore pe zi . A avut Covid-19. Ea demonstra pentru că ar trebui să-i reevalueze salariile , pentru a-i recunoaște munca. Este astmatică. Avea un halat. Are o înălțime de 1,55 metri . ” La câteva ore după arest, a avut loc o adunare în fața secției de poliție unde femeia era închisă. Mulți au intervenit pentru a cere eliberarea „asistentei Farida” . Aceeași solicitare a venit și de la liderul stângii radicale Jean Luc Melenchon.

Surse ale poliției au declarat faimosului ziar francez Le Figaro că asistenta a fost arestată pentru „a aruncat cu pietre în forțele de ordine” . Unele videoclipuri, distribuite deja pe rețelele de socializare, ar fi dovedi acest lucru.

Sursa video/ foto: Twitter

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com