casatoriti 71 de ani mor la 5 zile

Căsătoriți de 71 de ani, mor la 5 zile distanță de unul de celălalt uciși de Coronavirus

Pat și Ron au fost căsătoriți timp de 71 de ani, apoi Coronavirusul i-a ucis. Pat Wood a murit la 91 de ani și Ron la 94 de ani. Au trăit șapte decenii împreună, unul lângă celălalt. S-au căsătorit pe 23 aprilie 1949 în biserica parohială Broadwater. Prima lor întâlnire a avut loc în afara oficiului poștal din orașul lor: la vremea respectivă, Ron tocmai împlinise 22 de ani și se întorsese din  armată, iar  Pat avea doar 19 ani.

Bărbatul  a fost primul care a contractat virusul, fiind dus la spitalul Worthing. La scurt timp i s-a alăturat și soția.  Inițial, cuplul a fost internat în secții diferite, dar personalul spitalului a decis să acorde acestui cuplu privilegiul de a-și petrece ultimele zile în spital în aceeași cameră, cu paturile unul lângă altul.

Libia, cadavrul unei fetițe a fost găsit pe o plajă: este victima unui naufragiu

Nikki, singura lor fiică, a povestit  The Independent: „I-au pus mama și pe tata într-o cameră cu patru paturi, doar pentru  ei doi, astfel încât să poată ține mâna în ultimele patru zile, înainte ca mama să moară în somn . După moartea sa pe 18 mai, după 5 zile a murit și tata pe  23 mai ”.

Ron Wood, după ce a contractat virusul, s-a întors acasă și a transmis virusul și soției sale. Lui Ron i-a plăcut să joace fotbal dar din păcate, în anii 1950, a trebuit să se oprească din cauza unei infecții cardiace. Împreună cu soția sa, au avut un magazin apoi în 1959 s-a născut unica lor fiică Nikki. Pat a cunoscut-o pe prințesa Margaret în 1994. Soții Wood, pe lângă fiica lor, lasă doi nepoți și patru strănepoți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com