elefanti ucisi in India

Masacrul elefanților indieni, piața neagră culeg victimele

Elefanții uciși în India de mâna braconierilor nemiloși, care vor să își vândă colții, dar nu numai. De această dată victima este un exemplar masculin în vârstă de 3 ani, găsit mort la Odisha , în statul Indiei de Est, cu vedere la Golful Bengal. Câteva zile mai devreme, unele femei din satul Dakapadar , în apropierea pădurii Mundeswara (districtul Boudh), au găsit carcasa unui elefant. Colții lui erau încă intacți, dar era evident că fusese împușcat mortal .

Vorbim despre al treilea caz de braconaj în câteva zile, dintre care multe au avut loc chiar în Odisha. Alte 3 exemplare au fost găsite moarte: este vorba de o familie întreagă , prinsă într-un gard de sârmă cu curent și apoi ucisă de infractori. În acest caz, însă, colții au fost eliminați pentru a demonstra comerțul continuu de fildeș care animă piața neagră.

O bunică și-a dat nepotul pe mâna poliției după ce a văzut în Tv că era căutat pentru abuz împotriva un copil de 18 luni

Administrația locală investighează rolul exploatatorilor forestieri , dintre care doi și-au pierdut slujba din neglijență. Acest corp special ar trebui să protejeze de fapt elefanții și animalele sălbatice, care sunt din ce în ce mai expuse riscului de dispariție din cauza braconajului și desfigurării habitatului lor natural.

Potrivit grupurilor de conservare , peste 50% dintre elefanți  au murit din cauze nefirești din aprilie 2019, iar numărul acestora a crescut înfricoșător.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com