coonavius

În Beijing cazurile de coronavirus sunt în creștere. Statele Unite a depășit 118 mii de morți. Brazilia spre un milion de infecții

În Statele Unite, victimele coronavirusului au ajuns la peste 118 mii, cu 2.189.128 cazuri de infecție. Acest lucru rezultă din datele Universității Johns Hopkins. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat  687 de victime.

În America Latină nu se vede lumina de la capătul tunelului  unde în ultimele 24 de ore, numărul de infecții confirmate au crescut la 1.871.972, iar morții la 88.823. Acest lucru rezultă astăzi dintr-o prelucrare statistică a datelor referitoare la 34 de țări și teritorii din America Latină. Urgența continuă în Brazilia, a doua țară din lume atât pentru persoanele infectate, care au ajuns la  978.142 (+22.765), cât și numărul deceselor , care au ajuns la 47.748 (+1.238).

Coronavirus, OMS Europa: ” Este foarte posibil un al doilea val de epidemie în toamnă ”

25 de cazuri noi de transmisie locală au fost confirmate la Beijing, unde alerta pentru noul focar rămâne ridicată, iar alte șapte pe întregul gigant asiatic. Pe lângă noile infecții găsite în capitală, în provincia Hebei au fost  raportate alte două cazuri de transmitere locală și un altul în Liaoning, ambele din nord-estul Republicii Populare. Celelalte patru cazuri au fost raportate de Comisia Națională de Sănătate în această dimineață : trei  în provincia Guangdong și unul în provincia Gansu.

Comisia de sănătate din Beijing a confirmat, de asemenea, alte două cazuri legate de subiecți asimptomatici.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com