o maimuta a ucis o femeie

O maimuță alcolistă a ucis o persoană și a rănit 250 de persoane

O maimuță  alcolistă a ucis o femeie și a provocat  250 de răniți în India , în Mirzapur . Echipajele din grădina zoologică au reușit să o prindă și pentru că este prea agresivă își va petrece restul zilelor închisă.

Potrivit presei locale,  episodul datează din 2017. Kalua , acesta este numele maimuței, aparținea unui indian care se ocupa cu magia și care i-a dat să bea doar lichior . Așa că, atunci când bărbatul a murit, maimuța a fost lăsată singură și a început să intre în crize din cauza lipsei de alcool devenit extrem de agresivă și atacând oamenii pe stradă.

Până când violența ei a atins maximul: maimuța a atacat o femeie și a ucis-o, iar în timp ce autoritățile au intervenit pentru a o captura, a rănit alți 250 de persoane.

În urma episodului, animalul a fost transportat la grădina zoologică Kanpur ai cărei zoologi au descoperit că, pe lângă faptul că este alcoolică, refuză să mănânce legume și îi ataca și pe celelalte maimuțe.  Oamenii de știință au explicat acest comportament prin faptul că, probabil indianul o hrănea și cu carne de maimuță .

Rusia, au rupt labele unui pui de leu pentru a sta cuminte în fotografiile cu turiștii: Putin a deschis o anchetă penală

Medicul grădina zoologică a spus Mohd Nasir a avut loc Kalua timp de câteva luni în izolare și apoi mutat -o într – o cușcă separată unde va trebui să -și petreacă restul zilelor , având în vedere înclinația de a ataca alte animale care nu a dispărut în cei trei ani pe care maimuța i-a petrecut-o acolo. ” Dacă ar fi eliberată, ar rănit oamenii pe oriunde ar merge ” , a adăugat Nasir.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com