apocalipsa lacustelor

Apocalipsa lăcustelor a ajuns și în America de Sud: miliarde de lăcuste devorează culturile de grâu, porumb și ovăz / Video

Apocalipsa lăcustelor a ajuns și în America de Sud: după Yemen, India, Pakistan, Etiopia și Kenya, lăcustele provoacă dezastre și în Argentina și Paraguay.

Cu siguranță, teoreticienii conspirației vor comenta acestă știre despre răspândirea unui roi imens de lăcuste în Argentina ca dovadă a teoriei că suntem la un pas de sfârșitul timpului. În urmă cu câteva zile, de fapt, evanghelistul creștin Paul Begley a legat pandemia, invazia lăcustelor și iminentul eclipse lunare din 21 iunie de ceea ce va fi capitolul final al existenței noastre ca rasă.

Raționamentul său s-a bazat pe invazia lăcustelor în unele țări din Asia și Africa, astfel că, faptul că el se află și în Argentina și Paraguay nu poate decât să-și valideze opinia.

Primele cuvinte ale unei adolescente când a ieșit din comă: ”M-am întâlnit cu Iisus și are un mesaj pentru toată lumea”

Lăsând la o parte citirile biblico-paranoice celor pasionați de acesta, trebuie spus că imaginile din micul oraș Lanteri (provincia Santa Fé, nordul Argentinei) trezesc o impresie discretă. Într-unul dintre videoclipurile puse pe net, puteți vedea cum aceste lăcuste sunt miliarde ca număr, fac practic imposibilă vizibilitatea șoferilor.

În plus, potrivit „Daily Star”, se pare că zona nu a fost niciodată invadată de un număr atât de mare de insecte. Atât de mult, încât primarul orașului Lanteri, Pipo Garcia, a declarat că roiul a fost „impresionant”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com