infectii cu coronavirul in abatorul din Germania

Germania, peste o mie de infecții cu coronavirus într-o fabrică de prelucrare a cărnii

Infecțiile cu coronavirus legate de abatorul din orașul Guetersloh, în regiunea germană din Renania de Nord-Vestfalia au crescut la 1.029, au declarat autoritățile locale subliniind că numărul reprezintă mai mult de două treimi din personalul fabricii. Pentru a limita focarul au fost deja efectuate 3.217 teste pentru Covid-19, care au implicat și membrii familiei și prietenii angajaților abatorului.

Testele au continuat astăzi în structură cu ajutorul cu poliției și  militarilor, potrivit agenției DPA. Unii lucrători se află într-o așa-numită „carantină de lucru”, ceea ce înseamnă că se pot deplasa doar între casă și muncă. Guvernul regional a emis un ordin de carantină pentru toți 6.500 de lucrători și manageri ai fabricii de prelucrare a cărnii Toennies din Rheda-Wiedenbrueck și pentru membrii familiei lor.

Un adolescent în vârstă de 14 ani arestat pentru terorism în Anglia: „Planifica un atac”

Față de gravitatea situației, ministrul Landului, Armin Laschet nu a exclus nicio revenire a blocajului la nivel regional. În momentul de față, infecția este localizată, dar dacă acest lucru ar trebui să se schimbe – a spus ieri seară la Düsseldorf – poate fi necesară și o blocare a  mai multor orașe din Westfalia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com