abuzata de ani ucide tata si ii taie organele

Și-a ucis tatăl și i-a tăiat organele genitale. A fost violată regulat încă din copilărie

O femeie a tăiat organele genitale al tătălui ei după decenii de presupuse abuzuri sexuale.

Boonyada Chanchuang în vârstă de 29 de ani, a spus că a fost molestată de tatăl ei, Kasem Bunyachon în vârstă de 58 de ani, de la vârsta de 10 ani. În ultima tentativă  de abuz tânăra de 29 de ani și-a înjunghiat mortal părintele înainte de a-tăia organele genitale cu un cuțit de tăiat pâine.

Femeia a fost arestată miercuri la Bangkok, Thailanda. Polițiștii au vizionat imaginile filmate de o cameră de supraveghere video, care a arătat se vede cum tânăra de 29 de ani încerca să scape de cuțitul plin de sânge într-un coș de gunoi din fața unui supermarket.

Colonelul Kvachkov: „coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității” Video

În timp ce era dusă la secția de poliție, tânăra de 29 de ani a făcut câteva declarații presei locale: „În sfârșit am dormit bine azi noapte și vreau ca toți cei responsabili de abuzuri împotriva minorilor să fie pedepsiți”, a spus tânăra.

Mama lui Boonyada le-a spus polițiștilor că fiica ei de trei ani era sub tratament  din cauza abuzurilor, relatează și Daily Star Online.

Femeia l-a descris pe fostul ei soț drept „violent” și l-a acuzat că „violențe extreme” împotriva fiicei sale încă de când era o copilă. Violența constantă a tatălui său a împins-o pe Boonyada la dependența de droguri și consumul de alcool.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com