adolescent arestat pentru terorism

Un adolescent în vârstă de 14 ani arestat pentru terorism în Anglia: „Planifica un atac”

Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost arestat ieri de poliția britanică sub acuzația de terorism . Adolescentul, cu domiciliul în Eastleigh, Hampshire, Anglia, este acuzat că a planificat un atac terorist . Potrivit departamentului de combatere a terorismului poliției britanice, băiatul, al cărui nume nu a fost eliberat de autoritățile locale, pregătea atacuri teroriste legate de extremismul islamic. Adolescentul  a fost ridicat vineri de acasă de către agenții din Hampshire Constabulary, dar, având în vedere acuzațiile, a fost preluat miercuri de agenții anti terorism. În următoarele ore, el ar trebui să se prezinte în fața judecătorilor instanței pentru validarea arestării.

Cu toate acestea, aceleași autorități au dorit să liniștească populația locală, explicând că acesta ar fi un caz izolat și că tânărul de 14 ani nu va fi legat de formațiuni sau grupări teroriste la nivel național sau internațional.

Trump, atac fără precedent asupra Chinei: „Este posibil să fi răspândit virusul intenționat”

„Știm că comunitatea Eastleigh ar putea fi îngrijorată de acest lucru. Cu toate acestea, polițiștii din Hampshire au lucrat îndeaproape cu colegii de la poliția antiteroristă  și dorim să vă asigurăm că ancheta este izolată și fără alte riscuri cunoscute pentru comunitate.”Anchetatorii au explicat într-o notă, invitând cetățenii să raporteze un comportament suspect care ar putea fi legat de caz și de activitatea teroristă în general.

„Dacă vedeți un comportament neobișnuit într-un anumit loc sau într-un anumit moment al zilei, nu vă bazați pe ceilalți, ci avertizați poliția”, au explicat ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com