asistenta goala a devenit model

Asistenta în lenjerie intimă și costum transparent anti Covid a devenit un model

Vă amintiți de asistenta care a apărut la spital în lenjerie intimă și un costum anti Covid transparent ? Ei bine, acum este model. Luna trecută, asistenta de la spitalul rus din Tula, aflată la aproximativ 100 de kilometri de Moscova, a provocat o senzație în toată lumea când s-a prezentat în secție purtând doar lenjeria intimă sub costumul de protecție transparent. Fotografia făcută de un pacient a devenit imediat virală pe rețelele de socializare. Fata s-a justificat spunând că îi era cald, dar spitalul a decis să o amendeze pentru „nerespectarea protocolului privind îmbrăcămintea medicală”.

O asistenta intră în saloanele pacienților în bikini sub salopete : „Mi-era cald”

Acum știm și identitatea asistentei „aproape goale”, numele ei este Nadezhda Zhukova. După acel gest de rebeliune, tânăra a devenit un fel de icoană pentru asistenții din întreaga lume. De aceea , Zasport , un brand rus de îmbrăcăminte sportivă purtat de sportivii olimpici din țară, a ales-o pe asistenta pentru o campanie publicitară dedicată zilei muncitorilor din sănătate din Rusia, care este sărbătorită în fiecare an pe 21 iunie.

Într-un interviu, tânăra asistentă a spus că, în ciuda noii sale slujbe de model, a visat întotdeauna să lucreze în domeniul medical. „De când eram copil, am visat să devin medic. Am avut grijă de păpușile mele și m-am jucat mereu de-a„medicii și asistentele” , spune modelul de 23 de ani care a devenit asistent medical în 2018, după absolvirea medicinei. Fata intenționează încă să se întoarcă la studii pentru a-și obține doctoratul, chiar dacă acum se bucură de profesia de model.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com