comic lesina pe scena

Un comic a leșinat pe scenă în timpul unui spectacol: descoperă că este pozitiv la Coronavirus | Video

Celebrul actor și comic DL Hughley a ieșit pe scenă în timpul unui spectacol. Artistul în vârstă de 57 de ani s-a simțit dintr-o dată rău și a fost salvată prompt de personalul localului unde a avut loc spectacolul, și de managerul său. Transportat de urgență la spital, bărbatul a făcut investigații, iar agentul său a spus: „Și-a pierdut cunoștința din cauza efortului enorm acumulat în zilele anterioare”, relatează NBC News .

După câteva ore, însă comicul DL Hughley, printr-un videoclip pe social media, le-a explicat fanilor că a contractat Coronavirus.

„Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere și pentru rugăciunile voastre, le-am apreciat cu adevărat. Aparent, am pierdut cunoștința și nu mi s-a întâmplat nimic grav. Mi-au făcut analizele  și au descoperit că sunt pozitiv la Coronavirus, deși nu am niciun simptom. Sunt bine, mi-am revenit, dar va trebui să rămân în izolament pentru următoarele două săptămâni în camera mea de hotel. Mulțumesc medicilor și asistentelor care au avut grijă de mine ”, a spus actorul.

Din 1950, cel puțin 3.000 de copii francezi au fost victime ale abuzurilor preoților

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com