descoperire oribila, bulldog fracezi morti

Descoperire șocantă în cala unui avion: 38 de cățeluși au fost găsiți fără viață. Adevărul despre ultima călătorie în Canada /Foto

Descoperire macabră pe zborul Ukraine Airlines către Toronto, unde 38 de cățeluși rasa bulldog francez au fost găsiți morți . Puii erau în stivuiți cala aeronavei și nu au supraviețuit. Episodul a scos la lumină piața neagră a celor mai populare rase de câini din Canada și i-a pus pe activiștii pentru protecția animalelor pe război. Agenția canadiană de inspecție a alimentelor (CFIA) investighează incidentul.

Potrivit rapoartelor din ziarul Mirror, CFIA a confirmat că puii de cățeluși au ajuns sâmbătă într-un avion al companiei ucrainene International Airlines de la Kiev la Aeroportul Internațional Toronto Pearson. Muncitorii de pe aeroport au găsit zeci de cățeluși, unii morți iar alții muribunzi din cauza deshidratării sau grav bolnavi. Erau în cutii pline de excremente. Fotografiile pubblicate pe Facebook au stârnit indignare.

Festivalul Yulin: câinii și pisicile continuă să fie sacrificate chiar dacă sunt „animale de companie”

Ukraine International Airlines a refuzat să răspundă la întrebarea despre motivul pentru care nu s-a monitorizat suficient starea cățelușilor și a emis o declarație oficială: „Toți cei din UIA și-au exprimat condoleanțele pentru moartea tragică a acestor animale pe aeronava noastră. Lucrăm cu autoritățile locale pentru a stabili ce s-a întâmplat și pentru a face modificările necesare pentru a preveni ca o astfel de situație să se mai repete „.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com