Fiicele si mama au murit intr-un tragic accident rutier

O familie distrusă! O mamă și cele trei fiice ale sale și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier

Karolina de 37 de ani, și cele trei fiice ale sale Klara (6 ani), Liliana (5 ani) și Mila (1 an) au murit în Brampton, Canada, din cauza unui accident de mașină care a implicat mai multe mașini. Autoutilitara în care călătoria familia Ciasullo se îndrepta spre nord când a fost măturată de o mașină care circula din direcția opusă. Conform celor reconstituite, șoferul autoturismului care s-a ciocnit cu autoutilitara familiei era un tânăr de 20 de ani care, potrivit celor constatate de Poliție, nu putea  conduce, deoarece se pare că permisul fusese suspendat, iar vehiculul său avea o placă de înmatriculare necorespunzătoare care aparținea unui alt vehicul.

Abuzată în familie de la vârsta de 12 ani: „Mama obișnuia să semneze în calendar zilele în care va fi violată”

În accident, soțul tinerei mame Michele Ciasullo a scăpat cu viață, dar a pierdut totul. Karolina Ciasullo a fost o profesoară foarte apreciată. Colegii din comunitatea școlară din care făcea parte o descriu drept „o femeie inteligentă, un profesoară excepțională, o persoană dulce și amabilă. El își adora fiicele ”. Procurorii încearcă să reconstruiască în detaliu dinamica accidentului.

Familia Ciasullo era originară din Orsara din regiunea Puglia în Italia, dar erau stabiliți de mai multă vreme în Toronto, Canda.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com