l-a omorat pe barbatul care o viola

O fată în vârstă de 19 ani și-a omorât violatorul împușcându-l de două ori: a fost eliberată

A omorât bărbatul care a abuzat-o de ani de zile și a ajuns în închisoare, iar astăzi Chrystul Kizer a fost eliberată . Tânăra de 19 ani din Wisconsin, în SUA, riscă închisoare pe viață  pentru uciderea lui Randy Volar, bărbatul care a forțat-o să facă sex cu de când era încă minoră dând-o și altor bărbați în schimbul sumelor de bani.

Fata fusese arestată, însă, datorită unei campanii sociale puternice, s-au strâns 400.000 de dolari necesari cauțiunii, iar acum este liberă chiar va trebui totuși să treacă printr-un proces. Mulți consideră gestul fetei drept legitim, dictat de disperare și apărare. În 2018, după încă un ultim viol, Chrystul s-a răzvrătit împotriva violatorului  său și l-a împușcat de două ori, incendiind casa   pentru a induce în eroare ancheta.

Dramă în China, se aruncă în râu pentru a-și salva prietenul de la înec: 8 copii au murit

Ea a fost arestată și acuzată de omor  intenționat și omor de primul grad, riscând o condamnare pe viață în Wisconsin. Cu doar 4 luni înainte de moartea sa, Volar fusese arestat pentru abuz de minori, dar apoi eliberat, pentru a putea continua să abuzeze tânăra care a acționat în apărare. Potrivit urmăririi penale, însă, acesta ar fi planificat crima , iar  acest lucru a dus la o circumstanță agravantă.

Cazul a stârnit o dezbatere foarte puternică în SUA cu privire la apărarea femeilor negre abuzate. Cazul lui Chrystul a căpătat o dublă  valoare după moartea lui Floyd, transformând în lumina reflectoarelor nu numai că fata a fost abuzată, ci deoarece este neagră.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com