surori ucise la Londra

Londra: Agenții de poliție fotografiază corpurile dezmembrate a două surori și trimit fotografiile prietenilor: arestați

Au trimis prietenilor fotografii cu cadavrele a două surori, victime ale unei crime oribile și au fost arestați. Doi polițiști britanici au intervenit la locul crimei a două surori, Nicole Smallman, 27 de ani și Bibaa Henry, 46 de ani. O crimă cruntă și  o scenă îngrozitaore, dar care nu i-a oprit să agenisă scoată telefoanele și să facă fotografii trimițând mai apoi imaginile prietenilor.

Trupurile suroirlor, găsite în parcul național Fryentm din nord-vestul Londrei, la 7 iunie, au fost dezmembrate.

În ciuda faptului că erau imagini confidențiale deci doar în scopuri de investigație, agenții acum sunt cercetați. Surorile plecaseră împreună la o petrecere, dar nu s-au întors niciodată acasă, pe drumul în care au fost atacate de un străin care le-a înjunghiat și apoi au fugit. Bărbatul este în continuare liber iar familia, precum și întregul oraș este în stare de șoc.

O fetiță de 8 ani este în pericol de înec, mama și bunicul se aruncă în piscină pentru a o salva: toți mor înecați

După câteva zile, s-a descoperit că fotografiile celor două cadavre circulau prin tot orașul. Polițiștii au divulgat fotografiile pentru plăcere prietenilor. Știrea a șocat familia care a depus o plângere, iar cei doi agenți sunt  anchetați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  InstragramOdnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com