a aruncat un copil pentru a demonstra ca este nebun

Declarația adolescentului care a aruncat un copil de 6 ani de la etajul al zecelea: „Am vrut ca toată lumea să știe că sunt nebun”

A aruncat un copil de 6 ani dintr-un turn de la etajul a zecelea pentru a  ajunge vedetă la televizor . Jonty Bravery, în vârstă de 18 ani din Ealing, din Londra de Vest, a aruncat băiețelul de 6 ani de la balconul de la etajul al zecelea din Tate Modern, încercând să-l omoare doar pentru a ajunge la televizor.

Adolescentul l-a prins pe copil de braț chiar sub ochii tatălui și l-a aruncat râzând spunând  că este nebun. Tânărul de 18 ani a recunoscut agenților că a făcut acest lucru pentru a deveni celebru, adăugând că, cu doar câteva zile mai devreme a încercat să facă același lucru cu un alt copil, dar nu a reușit.

Oroare în Columbia! Șapte soldați au violat o fetiță de numai 12 ani: arestați

Potrivit rapoartelor din Daily Mail, băiatul a reușit să se salveze, însă a suferit daune fizice permanente, iar acum procesul împotriva lui Jonty Bravery este în cur de desfășurare. El riscă   să fie condamnat pentru tentativă de omor. Bravery a spus că a încercat în mod repetat să explice că este nebun, că are nevoie de tratament, așa că prin acel gest a dorit să arate  lumii întregi că este mai bine dacă ar fi fost plasat într-o clinică psihiatrică.

Imediat după ce l-a aruncat pe băiat de pe turn  în fața ochilor șocați ai părinților, Bravery a început să râdă și să spună că este vina asistenților sociali.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com