suporterii din Liverpool au incendiat o cladire

Prea multă euforie în Liverpool: suporterii echipei Reds au incendiat clădirea Unesco cu artificii

Liverpool a câștigat victoria sa istorică în Premier League după mai bine de 30 de ani, iar fanii din oraș par să fi pierdut complet restricțiile impuse împotriva pandemiei cum se vede de altfel într-un video distribuit pe Twitter  în care  sute de mii de suporteri ai Reds incendiază clădirea Unesco

Fanii aruncă cu artificii către Royal Liver Bulding, un zgârie-nori de la începutul secolului XX, care este un site de patrimoniu UNESCO. Dar primarul orașului Joe Anderson s-a enervat din cauza   nerespectării distanțării sociale prevăzute de legile britanice. Din acest motiv, primul cetățean s-ar gândi să instituie o izolare totale , pentru a preveni creșterea bruscă a numărului de infecții din cauza numeroaselor adunări care au avut loc în oraș după victoria de la Liverpool.

Studiu : „La Barcelona coronavirusul era prezent deja în martie 2019”

„ În mod clar, există prea multe persoane intoxicate care provoacă un comportament antisocial în centrul orașului ”, a declarat primarul Anderson în mesajul său. „ Vă rog, vă îndemn să părăsiți centrul orașului, acum nu este în siguranță. Poliția va acționa împotriva persoanelor care nu respectă regulile. Covid-19 este încă un risc real . ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com