Lamborghini distrus dupa 20 de minute

20 de minute! Atât i-au trebuit unui bărbat să distrugă un Lamborghini nou-nouț

A fost cumpărat doar 20 de minute. Un timp foarte scurt pentru a ieși pe autostradă și a face un accident rutier. Deci, nou-nouțul Lamborghini Huracan Spyder  a fost distrus. Bizarul eveniment record a avut loc în Anglia, în West Yorkshire. Mașina sport de lux – prețul de achiziție: 250.000 lire sterline – a fost lovită în timp ce era dusă acasă după ce a părăsit showroom-ul auto pe autostrada M1 și s-a oprit pe banda exterioară a autostrăzii.

Dinamica accidentului nu este încă clară, însă, conform versiunii furnizate de poliție, o autoutilitară l-ar fi lovit  din spate. Niciunul dintre șoferi nu a fost rănit însă accidentul, care a avut loc miercuri în jurul ora prânzului, în apropierea orașului Ossett, a determinat închiderea autostrăzii aproape două ore.

Studiu : „La Barcelona coronavirusul era prezent deja în martie 2019”

„Este doar o mașină”, au comentat ironic agenții de poliție din West Yorkshire Pe Twitter. „Dar este un Lamborghini nou …” Știrile au apărut imediat pe web. Utilizatorii de pe social media s-au distrat pe seama nefericitului proprietar : „Sperăm că are asigurare! Șoferul nu a fost identificat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com