coonavius

Coronavirus, OMS: „Cel mai rău încă trebuie să vină”

Coronavirus.  „Cel mai rău încă trebuie  să vină. Îmi pare rău să o spun, dar cu acest mediu și în aceste condiții, ne temem ce este mai rău. O lume împărțită ajută virusul să se răspândească.” Acest lucru a fost raportat de directorul general OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus în obișnuita informare despre Covid -19. „De la început am spus să punem în carantină politizarea pandemiei și să rămânem uniți, deoarece virusul este rapid, ucide și poate exploata în orice moment. Mesajul nostru nu privește nicio țară în special, ci privește întreaga lume” adăugă directorul.

” Pandemia este încă departe de final”, a adăugat directorul agenției, în timpul informării despre pandemia coronavirusului. „Noul normal va fi să trăim cu virusul.” În lunile următoare vom avea nevoie de și mai multă reziliență, răbdare și generozitate „, a reiterat el, subliniind că” pandemia crește la nivel global „.

Iran a emis un mandat de arestare pentru Trump pentru uciderea lui Soleimani

„Mâine se împlinesc șase luni de când OMS a primit primele rapoarte de focare de pneumonie din cauza necunoscută în China”, a spus Tedros Adhanom Ghebreyesus, subliniind munca neobosită efectuată în ultimele luni de către experți ai Organizației Mondiale a Sănătății și de la partenerii săi.

„Această aniversare coincide cu numărul a 10 milioane de cazuri Covid-19 la nivel mondial. În ultimele șase luni, OMS și partenerii săi au lucrat neobosit pentru a ajuta toate țările să se pregătească și să răspundă la noul virus. În urmă cu șase luni, nimeni  nu și-ar fi putut imagina cum viața noastră ar fi fost inversată. Pandemia a scos în evidență tot ce este mai bun și mai rău al umanității „, a conchis directorul OMS.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com