bricheta

Un simplu schimb de brichete a provocat un nou focar de coronavirus în Melbourne

Un simplu schimb de brichete între angajații unui hotel din Melbourne ar fi provocat un nou focar de coronavirus. Premierul Victoria Andrew , Daniel Andrews, a spus: „ Și-au păstrat distanța, dar și-au împrumutat bricheta ”. Guvernul ar putea să se gândească și la noi închideri, după ce sâmbătă au apărut alte 49 de noi cazuri la Melbourne, în legătură cu schimbul definit ca „ nevinovat„ Dar asta ar putea fi tocmai la originea noului focar. În oraș nu au existat atât de multe cazuri într-o singură zi din aprilie.

Prin urmare, premierul statului Victoria a subliniat faptul că chiar și o acțiune obișnuită , cum ar fi atingerea aceluiași obiect și împărtășirea acestuia cu alte persoane, poate fi periculoasă. „ Din câte știm, unele dintre aceste cazuri ar fi putut provenit de la schimbul unei brichete între persoane, care păstrând distanțele de siguranță au folosit aceeași brichetă pentru a-și aprinde țigările ” a declarat Andrews. Nimeni nu a încălcat regulile anti-covid: „ Dar aceste lucruri nevinovate pot încă transmite virusul. Acest lucru ne arată cât de contagios este”

Și-au lăsat copilul cu handicap în vârstă de 12 ani singur acasă timp de 5 săptămâni

În ultimele douăzeci și patru de ore, în Australia, au fost înregistrate 53 de cazuri noi , dintre care 49 în statul Victoria. În total, ar fi 11 persoane în spital și doar un pacient în UCI. Cu toate acestea, profesorul Kidd a spus cetățenilor australieni, pandemia nu s-a terminat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com