cheltuieste mii de sterline pentru un barbat mai tanar

Cheltuiește peste 100.000 de lire sterline pentru un bărbat mai tânăr, apoi descoperă că este căsătorit cu o altă femeie și-l dă în judecată

Cheltuiește peste 100.000 de lire sterline pe un bărbat mai tânăr, dar apoi descoperă că este căsătorit cu o altă femeie. Diane Peebles, de 61 de ani  din Edinburgh, a lăsat totul și s-a mutat în Sri Lanka din dragoste, după ce a cheltuit o mare parte din economiile pentru soțul ei , Priyanjana De Zoysa  în vârstă de 33 de ani .

Femeia s-a îndrăgostit de tânăr în timpul unei vacanțe.

Tânărul a lucrat în hotelul unde stătea femeia, iar ei i s-au aprins călcâiele. Cei doi și-au scris mult timp până când femeia a lăsat totul în urmă pentru a merge în Sri Lanka, unde  a cumpărat o casă pentru soțul ei și  a făcut numeroase și scumpe cadouri pentru el și pentru el familie pentru un total de peste 100 de mii de lire sterline, relatează The Sun.

Ellie Goldstein este primul model Gucci cu sindrom Down

După ce s-au căsători, au început și problemele. Tânărul dulce și grijuliu a început să fie distant și rece, își pierduse interesul pentru soția sa, care între timp descoperise că el era deja căsătorit cu o altă femeie. La puțin timp, bărbatul a fost ucis, iar acum, de luni bune de zile, femeia încearcă să se întoarcă în Edinburgh și să-și recupereze  banii pierduți  considerând că a fost victima unei înșelătorii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com