drama in Elvetia tata ucide cei doi copii

Dramă în Elveția: un tată și-a ucis cei doi copii după care s-a sinucis

O altă dramă în micul oraș elvețian Eschenz identică cu cea din Italia, Lecco : tragedia în care doi copii au fost uciși de un tată care decide să se sinucidă se repetă la puțin peste 300 de kilometri distanță . Cazul, raportat în presa locală , a provocat un șoc enorm în Elveția, unde rezultatul autopsiei pe cadavre a fost dezvăluit ieri. În acest caz cei doi copii de 7 și 4 ani au fost  uciși într-un apartament de tatăl lor, un german de 38 de ani, care s-a sinucis provocându-și răni cu un obiect ascuțit.

Cauza decesului celor doi copii trebuie să fie încă să fie stabilită, pentru că nu au prezentat leziuni externe, dar examinările efectuate de institutul de medicină legală exclus intervenția unor altor persoane . Mama celor doi copii, a declarat sub șoc că fostul partener nu era de acord cu despărțirea.

Și-a sugrumat cei doi copii gemeni și s-a sinucis. Ultimul mesaj către soție: „Nu-ți vei mai vedea copii niciodată”

Omuciderea-sinuciderea a avut loc în Elveția între sâmbătă seara și duminică la prânz și prezintă la prima vedere multe asemănări cu cele întâmplate în noaptea dintre vineri 26 și sâmbătă 27 iunie (adică cu câteva ore înainte) în Margno , un oraș de munte din provincia din Lecco, Italia, unde doi gemeni în vârstă de 12 ani, Elena și Diego au fost sugrumați de tatăl lor Mario Bressi. După crimă bărbatul s-a aruncat de pe un pod.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com