explozie la un centru medical din Iran

Explozie de proporții într-un centru medical din Teheran: multe decese

Tragedia în Iran unde a avut loc o explozie într-o centru medical probabil din cauza unor containere cu gaz, care a provocat moartea a cel puțin 19 persoane, inclusiv 15 femei . Alte 14 persoane au fost  rănite și transferate la spital, conform rapoartelor agenției de știri ISNA.

Incidentul a avut loc în seara zilei de marți 30 iunie 2020 în centrul medical Sina At’har .

Un purtător de cuvânt al Direcției de Pompieri din Teheran a declarat în cadrul televiziunii  de stat că explozia s-a produs atunci când containerele de gaz au luat foc în subsolul clinicii. Unele dintre victime se aflau la etajele superioare în sălile de operații și și-au pierdut viața din cauza căldurii și a fumului.

Pompierii care în mai puțin de două ore au domesticit incendiul sunt prezenți la fața locului, precum și autoritățile care vor avea sarcina de a clarifica dinamica incidentului.

Cernobâl, după 34 de ani au fost publicate documentele secrete care aruncă lumina asupra dezastrului

Accidentul a avut loc patru zile după ce o altă explozie în apropierea unui complex militar a zguduit capitala iraniană . Un incident a avut loc în zona Parchin din sud-estul Teheranului, din cauza pierderii rezervoarelor de gaz, potrivit Ministerului Apărării iranian, care a explicat că nu s-au produs victime. Se pare că în Parchin s-ar fi efectuat teste de explozie convenționale aplicabile energiei nucleare . Ceea ce Iranul a negat întotdeauna.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com