asistenta mireasa ajuta o femeie ranita in accident

O asistentă medicală a salvat o femeie de la un accident rutier chiar în ziua nunții sale

O asistentă proaspăt căsătorită și-a sărbătorit nunta salvând o femeie de la un accident de mașină.  După ce a spus „da”, noua mireasă s-a trezit că trebuie să ajute o femeie victimă unei coliziuni în pe drumul spre noua ei casă.

Numele ei este Rachel Taylor și este o asistentă în vârstă  de 22 de ani care, împreună cu soțul ei de 23 de ani, Calvin  la doar câteva ore după ce au spus ”da” s-au trezit în mijlocul unui accident ajutând răniții. În timp ce cei doi se îndreptau spre noua lor casă din Inver Grove Heights , Minnesota , au văzut un accident în care o mașină și o autoutilitară au intrat în coliziune  pe podul Fifth Avenue de pe Interstate 494 din South St. Paul, rănind o femeie, Tamara Peterson . În ciuda zilei fericite, asistenta a alergat să-i acorde primul ajutor.

Nu doar în China ! În Italia un imigrat a ucis o pisică și a gătit-o în mijlocul străzii / Video

” Am văzut câteva persoane trăgând o femeie pe marginea drumului ” , a spus Taylor. Am putut vedea o rană adâncă în piciorul drept. Cred că i-am văzut osul „, a spus Taylor. Rachel a târât-o pe femeie pe marginea drumului, unde a ținut-o calmă până la venirea paramedicilor .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com