fiica inchisa in pivnita si hranita cu mancare de pisici

Oroare în familie: o mamă și-a ținut fiica închisă în pivniță timp de 26 de ani! Era hrănită cu mâncare de pisici

Și-a ținut fiica încuiată în pivniță timp de 26 de ani , hrănind-o doar cu mâncare pentru pisici : povestea unei mame în vârstă care pentru a-și proteja fiica de lume și dificultățile ei a provocat discuții în Rusia. Femeia și-a închis fata în pivniță de când aceasta avea  avea 16 ani. Abia astăzi, când  are 42 de ani, fata – al cărei nume este Nadezhda – a fost eliberată și a văzut  cu adevărat lumina soarelui din subsolul în care pentru toți acești ani a fost întreg universul ei.  Potrivit anchetatorilor, însă, Nadezhda va avea nevoie de tratament psihiatric din cauza traumelor legate de termenul foarte lung  izolare.

Tatyana, acum o mamă în vârstă, a decis să își închidă fiica când a terminat studiile.

În spatele gestului, potrivit femeii se ascundea o teamă că fata să părăsească familia sau că i se poate întâmpla ceva. Așadar, pentru a evita acest lucru, femeia a preferat să-și forțeze fiica să trăiască doar cu ea și pisicile sale în satul Arefinsky din vestul Rusiei. Ani de zile mama a refuzat ajutorul serviciilor sociale până când s-a îmbolnăvit.

Un alt virus potențial pandemic a fost descoperit în porcii din China: este similar cu cel al gripei H1N1 din 2009

Abia atunci autoritățile au descoperit ce se întâmpla în pivniță. Odată salvată, fiica ei în vârstă de 42 de ani și-a spus povestea cumplită, mărturisind că a locuit singură cu mama sa și a dormit în pat cu ea toți acești ani, într-o casă plină de șoareci.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com