o sportiva s-a sinucis din cauza abuzurilor antrenorilor

Abuzată de antrenori: o sportivă de 22 de ani s-a sinucis

Choi Suk-hyeon, o sportivă sud-coreeană, în vârstă de 22 de ani, s-a sinucis după ce a suferit nenumărate abuzuri și umiliri din partea antrenorilor . Violență pe care tânăra a denunțat-o în mod repetat, rămânând neascultată. Autoritățile sportive din Coreea de Sud au ignorat-o în mod deliberat. Fata, ajunsă acum la limita rezistenței, a decis să-și ia viața. După cum relatează BBC , Choi Suk-hyeon fusese selectată în 2015 pentru a se alătura echipei naționale de triatlon coreean. Pe vremea aceea, Choi era foarte tânără: avea doar 15 ani.

De-a lungul anilor, Choi Suk-hyeon ar fi suferit numeroase hărțuiri și maltratare . Părinții fetei au înmânat câteva înregistrări audio televiziunii locale Ytn TV , care ar părea să confirme reclamațiile tinerei sportive. Pe parcursul scurtei sale cariere, tânăra de 22 de ani ar fi fost bătută, insultată și hărțuită de membrii personalului său tehnic.

O femeie însărcinată cu gemeni descoperă că are două utere: „Un caz la 50 de milioane”

În una dintre înregistrările menționate mai sus este posibil se aude o voce masculină care, întorcându-se către fată, îi spune într-un mod abrupt și autoritar: „Tu! Vino aici. Închide  gura!” . Imediat după aceea, se aude un sunet ca și o palmă pe față. A fost deschisă o anchetă. Părinții lui Choi Suk-hyeon au decis să publice jurnalul fiicei în care tânăra a scris că plângea în fiecare zi   și că „prefera să moară” după ce a fost în repetate rânduri „bătută ca un câine” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com