Bolsonaro poviziv la coronavirus

Bolsonaro, pozitiv la coronavirus, își scoate masca la conferința de presă: „Am luat clorochină” ( video)

Jair Bolsonaro este pozitiv pentru coronavirus și a confirmat diagnosticul într-o conferință de presă. Președintele Braziliei s-a prezentat în fața reporterilor cu masca pe față, dar apoi și-a dat-o jos spre uimirea tuturor. Așa că a încălcat regulile normale de prevenire, iar videoclipul a devenit viral .

Pentru reporterii care au venit la conferința presă, Bolsonaro a spus că a luat clorochină și că a  confruntat diagnosticul cu seninătate. El a justificat gestul ca să demonstreze cetățenilor că este bine. Videoclipul a fost filmat pe un televizor brazilian. Președintele Braziliei a arătat întotdeauna că nu se teme de Covid-19, în ciuda faptului că Brazilia se numără printre țările cu cele mai multe infecții.

Între timp, îngrijorare este  tot mai mare pentru cei apropiați lui în aceste zile, inclusiv personalul și membrii familiei. Michelle Bolsonaro  bunica primei doamne din Brazilia , a fost spitalizată pentru coronavirus și este în prezent intubată. Palatul prezidențial a refuzat să comenteze știrile și nu este clar dacă au existat contacte cu femeia în vârstă.

În Brazilia lui Bolsonaro, gropile comune în masă din Manaus zdruncinează conștiințele

Maria Aparecida Firmo Ferreira , 80 de ani, a fost internată miercuri și intubată duminică. Potrivit site-ului Ultimo Segundo, la momentul spitalizării, bunica lui Michelle Bolsonaro a spus că timp de 15 zile a avut febră și tuse uscată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com