o tanara a murit de covid dupa ce a fost obligata de mama sa mearga la o petrecere

O tânără de 17 ani a murit din cauza infectării voluntare cu Sars-CoV-2

Tragedie în Statele Unite, unde o tânără de 17 ani a murit de coronavirus după ce mama ei o antivaccinistă convinsă a forțat-o să participe la o așa-zisă petrecere Covid , cu intenția de a contracta voluntar Sars-CoV-2 pentru a se imuniza . Carsyn Leigh Davis din Fort Myers, era imunosupresată în urma unui cancer pe care l-a învins cu ani înainte iar participarea la petrecerea Covid în interiorul unei biserici cu zeci de oameni fără măști și fără distanțarea socială i-a fost fatală.

Tânăra a murit după aproximativ două săptămâni de la  primele simptome.

Potrivit ziarului local Fort Myers News Press, mama tinerei este o  asistenta antivaccinistă Carole Brunton Davis , ar fi însoțit-o pe fiica sa la petrecere Covid într-o biserică, cu speranța că aceasta din urmă va fi imunizată împotriva coronavirusului. Fata a contractat virusul, dar sistemul său imunitar slab nu i-a permis să lupte cu boala care s-a dovedit a fi doar foarte agresivă asupra corpului său.

În acel moment, mama a refuzat categoric să o ducă la spital, preferând să o trateze acasă folosind mai întâi azitromicină și, ulterior , hidroxiclorochina , un medicament a cărui eficacitate împotriva coronavirusului a fost discutată pe scară largă și a cărei experimentare a fost chiar blocată  de către OMS .

Tineri inconștienți! Organizează petreceri pentru a se infecta cu Covid: primul infectat câștigă o sumă de bani

O săptămână mai târziu, condițiile tinerei au agravat și doar atunci femeia a decis în sfârșit să o ducă la spital, unde a ajuns într-un stadiu prea avansat. În ciuda încercărilor medicilor, care au încercat chiar o transfuzie cu plasmă  tânăra de 17 ani  a murit la sfârșitul lunii iunie, după două săptămâni de suferință.

În ciuda acestui fapt, mama fetei este încă convinsă de bunătatea gestului ei și intervievată de Fort Myers News Press a spus că fiica sa era o patriotă creștină : „Suntem incredibil de întristați de dispariția ei la o vârstă atât fragedă, dar suntem ușurați de faptul că a nu suferit „.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com