explozie in Columbia

Tragedie în Columbia! O cisternă cu benzină a explodat provocând 7 morți și 80 de răniți ( video)

Este o poveste dramatică, o poveste dictată de sărăcie într-o perioadă în care Columbia a fost pusă în genunchi de Covid-19.

În micul oraș Pueblo Viejo, din nordul țării, o explozie a cuprins literalmente peste nouăzeci de oameni (rapoartele locale vorbesc despre 7 morți carbonizați și optzeci de răniți).

Pentru a agrava situația este și faptul că această tragedie s-a produs într-o situație de urgență de Covid (120.000 de cazuri înregistrate în Columbia, 4.000 de morți), în care unitățile de terapie intensivă din zonă sunt deja pline (din acest motiv, unii răniți sunt au fost transportați la spitale din alte zone).

Se întâmplă odată la 100 de mii de sarcini: o fetiță s-a născut fără mâini și fără picioare

Persoanele implicate în explozie încercau să fure benzină din cisterna camionului după ce s-a răsturnat .  Potrivit rapoartelor, accidentul ar fi putut fi cauzat de o manevră incorectă sau din cauza oboselii șoferului care din fericire nu a raportat răni grave. Potrivit presei explozia s-a produs atunci când unul dintre victime a încercat să fure bateria camionului.

Aceste jafuri ale camioanelor implicate în  accidente sau defecțiuni pare a fi un obicei în acea zonă din Columbia, unde locuitorii trăiesc în condiții deosebit de dificile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com