fetita de 4 ani violata si ucis in Columbia

Oroare în Columbia! Un monstru de 27 de ani a ucis și violat o fetiță de 4 ani: prins lângă corpul micuței

Salome Segura Verga , o fetiță columbiană de 4 ani , a murit la spital după ce a fost violată și bătută de un bărbat de 27 de ani , însă anchetele poliției locale pentru a găsi vinovatul sunt încă în curs de desfășurare.

Salome dispăruse în urmă cu 6 zile , exact pe 29 iulie, în timp ce se juca cu prietenii în Huila , în sud-vestul țării. Principalul suspect în crimă și de violența brutală este Sebastian Mieles Betin , un tânăr de 27 de ani din zonă care lucra pentru familia fetei . Dar Betin, care este în prezent acuzat de crimă și abuz sexual agravat, neagă totul . Atacatorul i-a provocat micuței leziuni cerebrale traumatice și multiple leziuni la organele interne cauzate de agresiune sexuală.

Fetița a fost găsită inconștientă și semi goală în pădurea din apropiere de casa părinților ei. Betin, se afla la câțiva metri de corp.

Cei mai longevivi gemeni siamezi din lume au murit: aveau 68 de ani

În momentul în care a fost găsit cadavrul lui Salome și cu Betin lângă ea, bărbatul a fost atacat imediat de localnici care au încercat să-l omoare . Potrivit rapoartelor presei locale , Betin are o fiică de aceeași vârstă cu micuța victimă. Bărbatul neagă orice acuzație  susținând că nu are nicio legătură cu uciderea lui Salome.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com