Trump invita sa poarte masti

Peste o mie de morți în 24 de ore: Trump invită oamenii să poarte măști / Video

După creșterea deceselor în Statele Unite, Donald Trump îi invită pe americani să poarte măști. În Statele Unite, în ultimii 24 de ore s-au înregistrat peste100 de decese cauzate de Coronavirus . Din 9 iunie este prima dată când acest prag a fost depășit.

După creșterea semnificativă a deceselor, Donald Trump și-a schimbat definitiv părerea și acum invită populația să poarte măști. De luni întregi preșeintele a spus că este împotriva utilizării măștii, iar acum o recomandă și a sfătuit în special tinerii să evite să meargă în locuri aglomerate.

Coronavirusul și efecte asupra creierului: povestea profesorului care a supraviețuit infecției

Trump a postat apoi o fotografie cu el însuși purtând masca pe Twitter și a scris: „Suntem uniți în eforturile de a combate virusul chinez invizibil și mulți spun că este patriotic să poarte masca atunci când distanțarea socială nu este posibilă. Nimeni nu este mai patriot decât mine, președintele tău preferat. „

Purtătorul de cuvânt al Camerei, Nancy Pelosi, a folosit cuvinte foarte dure față de președintele american într-un interviu acordat CNN. După ce a definit Covid-19 drept „virusul Trump”, el a adăugat: „S-a decis în sfârșit să-și schimbe părerea pentru utilizarea măștii, dar este prea târziu”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com