peste in Mexic

Un pește gigant asemănător unei anghile s-ar putea dovedi a fi un semn de avertizare al unui cutremur iminent

Peștele, care pare a aparține familiei Regalecidi (pești mari pelagici cu un corp foarte alungit, ed.), a fost găsit duminică de inginerul de acvacultură Fernando Cavalin și de prietenul său David de Zabedrosky în golful Pichilingue, situat în statul mexican din Baja California.

Cavalin a declarat presei locale că peștele „a murit și  era într-o stare inițială de descompunere” în momentul descoperirii.

Peștii de ape adânci au devenit o legendă populară, deoarece sunt considerați un „avertisment” împotriva catastrofelor, după cum a raportat Daily Star Online.

Extrem de rar, dar posibil! Un copil s-a născut ținând în mână spirala intrauterină a mamei ( foto)

La 11 iunie a acestui an, un alt pește uriaș  din familia Regalecidi, a fost găsit în largul coastei Quintana Roo. La nici măcar două săptămâni mai târziu (la 23 iunie ) un cutremur a lovit statul mexican Oaxaca.

Din acest motiv, teoreticienii conspirației împărtășesc un videoclip pe web, convinși că ceva teribil se va întâmpla în curând, în ciuda faptului că majoritatea experților încearcă să reitească că nu există nicio corelație între acești pești și catastrofele naturale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com