psiholoaga rusa gasita fara viata

O psiholoagă a fost găsită fără viață și nudă într-o cameră de hotel: filma întâlnirile cu bărbați pentru a-i șantaja

Anna Vladimirovna, o psiholoagă și personalitate de televiziune rusă – cunoscută pentru oaspeții ei ca psiholog și sexolog , a murit la 26 de ani. Femeia a fost găsită fără viață, goală, întinsă pe un pat într-un hotel de cinci stele din Moscova.

O moarte care ridică multe suspiciuni deoarece există multe puncte întunecate în cazul decesului , dar și în viața ei. Conform rapoartelor tabloidelor, Vladimirovna a avut o serie de admiratori înstăriți care i-au făcut  printre altele și  cadou  două Bentleys și un Aston Martin.

Ea a fost căsătorită și cu un om de afaceri numit Ruslan.

Poliția încearcă acum să-și dea seama cine ar fi fost ultima persoană care a vizitat-o ​​pe femeie – este menționat un vizitator de sex masculin. Lângă corpul gol al femeii au fost găsite o geantă Prada, o rochie neagră și mai multe pastile fără rețetă.

 

Potrivit ziarului rus Life, într-un amplu articol a descris mai multe dedesubturi din viața femeii.

„Cadourile de lux sunt ușor de oferit sub influența pasiunii, iar iubitorii jigniți sau geloși pot încerca să le ceară înapoi”, se citește în articol.

Destinul tragic al unei studente de 21 de ani: strangulată și îngropată pe jumătate

Așa că femeia ar merge atât de departe încât să înregistreze întâlnirile intime, pentru ca apoi să-și șantajeze amanții.

„Vladimirovna știa asta și îi șantaja, înregistrând videoclipuri picante cu bărbații care au căzut sub vraja ei și în acest fel controlându-i .”

Printre bărbații „care au căzut în vraja ei” s-ar fi aflat și un bos al mafiei din Sankt Petersburg, orașul natal al femeii, care i-ar fi dat o garsonieră la Moscova cu puțin timp înainte de deces.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com