infectii in India

Situație critică în New Delhi: 1 locuitor din 4 este infectat cu SARS – CoV – 2

În capitala Indiei, aproape un locuitor din patru a fost infectat cu virusul SARS – CoV – 2. Acest lucru a rezutat dintr-un studiu, citat de CNN. Cu alte cuvinte, în jur de 4 milioane de oameni au fost sau încă sunt purtători ai virusului.

Studiul a fost realizat de Centrul indian pentru Controlul Bolilor. Diferența între cazurile confirmate – 120.000 – și numărul sugerat de acest studiu – 4 milioane – este uriașă. New Delhi este cea mai afectată zonă din India, în timp ce la nivel mondial, subcontinentul este pe locul 3 la numărul de cazuri confirmate, după Statele Unite și Brazilia.

Un presupus clarvăzător susține că a prezis pandemia coronavirusului: ”Este începutul sfârșitului lumii”

Coronavirusul se răspândește rapid în țară, cu 37.724 de cazuri noi raportate în ultimele 24 de ore, ceea ce ridică bilanțul la peste 1,19 milioane de cazuri. New Delhi a raportat, marți, 1.349 de cazuri noi. În oraș cel puțin 3.690 de oameni au murit din cauza coronavirusului.

Într-un comunicat de presă, Ministerul Sănătății din India a declarat că studiul a indicat că un număr mare de persoane infectate au rămas asimptomatice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com