s-a sinucis dup ce a aflat ca are o fetita

Tragedie în tragedie! Un bărbat s-a sinucis după ce a a flat că soția așteaptă o fetiță, ea moare de infarct

Un bărbat s-a sinucis după ce a aflat că soția lui însărcinată a dat naștere unei fetițe, iar tânăra mamă a murit de inimă frântă. O femeie a murit în urma unui atac de cord după ce soțul ei s-a sinucis  după ce a a flat  sexul fătului imediat după ce a născut. Mama bărbatului i-ar fi reproșat  că dacă ar fi născut o fată, ar fi o necinstire.

De rușine bărbatul s-a sinucis

Cuplul Gautamnagar, din Delhi, ar fi avut un discuție aprinsă după nașterea primei lor fiice. Bărbatul își dorea un băiat, iar familia lui și-a arătat  dezaprobarea față de nou-născut. La doar 4 zile de la naștere, bărbatul a decis să-și ia  viața, iar când tânăra soție de numai 23 de ani  a aflat că vestea a murit în urma unui atac de cord, probabil  din cauza durerii.

De durere, o tânără de 32 de ani a murit de infarct la înmormântarea mamei sale răpusă de coronavirus

Tânăra de 23 de ani ar fi fost singură în casă cu soacra ei care nu a încetat să o acuze că nu a putut să-i ofere familiei un moștenitor, relatează Mirror. În India, multe familii încă mai consideră nașterea unei fiice ca primul copil drept o necinste, în măsura în care în unele zone, avortul selectiv este acordat pe bază de sex.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com