insarcinata sfasiata de caini

O tânără însărcinată a fost sfâșiată de câinele ei. Iubitul îl apără: ” Nu poate fi ucis, nu a fost el ”

Curtis, terrierul american Staffordshire, acuzat că si-a sfâșiat și ucis proprietara, Elisa Pilarski, în noiembrie 2019 în Franța, ar putea fi ucis. Pilarski avea 29 de ani și era însărcinată în șase luni când a murit din cauza hemoragiilor provocate de mușcături le de câine în timp ce se plimba în pădurea Retz, la 80 km de Paris, împreună cu Curtis.

Femeia a raportat mușcături pe cap, abdomen și membrele superioare și inferioare, care s-au dovedit fatale. Înainte de a fi atacată , își sunase pe logodnicul pentru a-i spune că nu se simte în siguranță, dar când bărbatul a ajuns la fața locului . era deja prea târziu. Cu toate acestea, partenerul său, Christophe Ellul, consideră că nu câinele ar firesponsabil de moartea femeii și că din acest motiv nu trebuie ucis. „Curtis trebuie salvat pentru că nu el a atacat-o”, a spus Ellul.

Franța, o tânără de 29 de ani însărcinată a fost ucisă de mai mulți câini într-o pădure

Inițial, vina a căzut asupra unor câini de vânătoare din apropiere. Dar mai târziu s-a dovedit contrariul, așa că  staffordshire a devenit principalul suspect. Animalul a fost închis într-o canișă din Beauvais, dar Ellul a reușit să-l transfere, susținând că a fost proprietarii cânilor de vânătoare au făcut tot posibilul pentru a da vina asupra câinelui familiei.

O fetiță de 1 an a fost sfâșiată de pitbull-ul bunicilor în timpul unui prânz de familie

„Zgârieturile de pe capul câinelui ar dovedi că,  Curtis ar fi încercat să-și apere stăpâna. Au avut o relație extraordinară, este imposibil să o atace pe Elisa”.  Sunt așteptate teste ADN pe câini și teste privind compatibilitatea rănilor cu amprenta dentară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com