soarece mort in farfuria cu mancare

Surpriză dezgustătoare: o femeie a găsit un șoarece mort într-un fel de mâncare din supermarket: „Am vomitat timp de 12 ore”

O femeie a găsit un șoarece mort într-o farfurie de pui gata pregătit achiziționat dintr-un supermarket. Incidentul incredibil a fost raportat de Cath McCall Smith, o femeie de 57 de ani din Durham, Marea Britanie. Potrivit presei, după ce a găsit surpriza șocantă, femeia a vomitat 12 ore.

Mâncarea gătită a fost achiziționată  într-un supermarket al celebrului lanț de magazine Tesco. După ce a încălzit mâncarea și a început să mănânce o parte din sos, femeia a atins cu o furculiță ceea ce credea inițial că este un os de pui. Dar nu a fost așa, pentru că era un șoarece mort.

Au copiat la examen: doi studenți au fost condamnați la trei luni de închisoare

Femeia a împărtășit fotografiile cu animalul mort pe farfurie pe rețelele de socializare. „Ce am descoperit pe farfuria mea m-a făcut să vomit 12 ore”, a scris Cath McCall Smith. La rândul său, Tesco a subliniat că este prima dată când se confruntă cu o astfel de problemă.

„Luăm foarte în serios toate reclamațiile clienților și o să deschidem anchetă asupra incidentului”, a declarat compania de supermarketuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Tu nu-mi spune ce să scriu, eu nu-ți spun cum să gândești.
Dacă ai ceva de spus, scrie la
ro.mondonews24@gmail.com